Rádi bychom vám představili naši vzrušující účast v televizním pořadu Polopatě! Česká televize nás pozvala před kamery a my jsme se neváhali předvést s naším tepelně a reflexně izolačním nátěrem. Připravte si kalendáře, protože premiéra této epizody se koná 24. září od 9 hodin ráno. Co třeba si prodloužit nedělní snídani a pohodlně se usadit na gauči, abyste mohli sledovat Polopatě, nebo koukat přímo z postele!

Co můžete očekávat? V pořadu se budeme věnovat různým typům izolačního nátěru a jejich přínosům pro vaše domovy a budovy. Nejenže vás seznámíme s interiérovým tepelně izolačním nátěrem, ale také vám ukážeme, jak reflexně izolační nátěr dokáže velice efektivně izolovat potrubí. Během ukázky vám předvedeme proces aplikace a vysvětlíme, jak vypadá budoucnost zateplení stěn nebo izolace střech a fasád.

A to nebude vše! Během epizody také zlikvidujeme nějakou tu plíseň!

Nenechte si tuto zajímavou epizodu Polopatě utéct. Přineseme vám inspiraci a nové poznatky o tom, jak zlepšit izolaci vaší nemovitosti a přispět tak k vytvoření komfortnějšího a energeticky efektivnějšího prostředí. Těšíme se na setkání s vámi při premiéře našeho vystoupení v pořadu Polopatě!

× Spojte se s námi!